Eli uusi blogi on syntynyt! Miksi - sitä en tiedä...
Ehkä halusta kertoa jotakin elämästäni koirien kanssa? Niitä on tuossa 4 kpl vakituisesti jaloissa pyörimässä ja satunnaisiakin kotihoitokoiruuksia silloinsuntällöin.
Jaa... esittelyä? No, tuota, ihan aikuinen nainen, suuri sydän ja pieni tilipussi. Miten se sopii yksiin noin monen koiran kanssa? Ei mitenkään :)
Ensin oli kotimainen ADHD koira, seurakseen sai surusilmä suurikorvan Viron maalta... sitten sieltä tuli saattohoitoon vanha vanha sairas koira, saattohoito jatkuu ja pian sitä on jatkunut 2 vuotta... Ja tulipa naapurimaasta vielä karvainen kaunotar, niin kiltti ja suloinen. Kaikki nuo hylätyt ja niin ihanat koirulit, kuinka joku onkaan saattanut luopua niistä!!
Siksipä ajattelinkin että asialle täytyy tehdä jotakin, ryhdyin aktiiviseksi, nimittäin muutamassa yhdistyksessä. Viron puolelle olen antanut jo konkreettista apua reilut 2 vuotta, Espanjaan pian vuoden. Voimat se vie mutta paljon se antaakin, tiedän tehneeni jotakin hyvää hylättyjen koirien puolesta! Ja ne ihanat kuulumiset uusista kodeista, aivan upeaa! Ei mennyt kodinsaaneen koiran elämä hukkaan kylmässä tarhassa yksin ihmetellen kuinka tässä näin kävi... Vanhat koirat ovat lähellä sydäntäni, Virossa sekä Espanjassa (mm.) luovutaan koirasta sen iän vuoksi - julmaa eikö totta! Koira on antanut parhaat vuotensa mutta hylätään kadulle että tilalle voisi ottaa nuoren koiran. Asia jota en tule koskaan käsittämään. Mutta maailmassa onkin liian paljon asioita joita ei voi käsittää...!